Langlauf Marathon Cup 2022/2023

9 juni 2023. Uitslagen Langlauf Marathon Cup 2023 v.01 (wordt gedownload in excel formaat).
Alle uitslagen van de langlaufmarathons zijn verzameld. Ter controle hebben we de resultaten van een aantal veellopers vergeleken met de verzamelde uitslagen. De uitslagen worden gepubliceerd op noordsesporten.nl, facebook en ze worden gestuurd aan alle verenigingen en iedereen die zich heeft aangemeld voor ‘Noordse Sporten agenda in je mailbox‘.

Controleer of jouw uitslagen volledig en juist zijn weergegeven: wedstrijd, afstand, techniek, naam, geslacht, tijd. Reacties / aanvullingen / verbeteringen vóór  1 augustus mailen aan marathoncup@noordsesporten.nl. Na 1 augustus wordt een volgende versie gepubliceerd.

Hier lees je meer over de Langlauf Marathon Cup.

Alle langlaufers worden geëerd voorafgaand aan de Kromme Rijn Loppet op 28 oktober en de top-3 krijgt een prijs uitgereikt. Daar, bij je vereniging of bij een bezoek aan de Vasa Shop krijg je ook het LanglaufMAG met – onder andere – de gehele Langlauf Marathon Cup.


De wedstrijden waarvan we de uitslagen verzamelen voor de Langlauf Marathon Cup zijn opgenomen in het Langlaufmagazine nummer 13 (pagina 26 en 27). Als jij hebt deelgenomen aan een wedstrijd die niet op de lijst staat, geef dan zelf je resultaten door.

Hier kun je lezen hoe het verzamelen van de uitslagen in zijn werk gaat, hoe je de uitslagen kunt controleren en wat je kunt doen om te helpen.