HCN 2023

Algemene info over de HCN.
Reglement HCN 2023.


5 juni 2023 Holland Cup Noords na 5 wedstrijden.
De Skiathlon werd gehouden onder prachtige omstandigheden op het mooie wielerparcours in Nieuwegein. Bij de vrouwen neemt Tosca de leiding over van Anne (van der Rhee) en bij de mannen neemt de – weer fitte – Machiel de leiding over van Ian. Geen wijzigingen bij de jeugd.
De volgende HCN-wedstrijd: de Rotterennet (nog niet zeker) of Bergzicht klassiek (12 november)!

 


29 mei 2023 Holland Cup Noords na 4 wedstrijden.
Er zijn tot nu toe 4 wedstrijden in de sneeuw georganiseerd, tijdens het Noords Festival. Je kon aan maximaal 3 wedstrijden deelnemen. Er zijn al 2 Mannen Jeugd (*) die aan het HCN klassement voldoen omdat ze hebben deelgenomen aan 3 wedstrijden: Maarten Beute en  Helmer Hooijbergh. Ondanks de afgelasting van de Tour de Ramsau zijn er toch 2 marathons georganiseerd; top-klasse van de organisatie!

 

 


(*) Wijziging reglement HCN 2023.
Iedere organisator bepaalt voor de eigen wedstrijd de leeftijdsgroepen. Voor HCN en MC geldt dat jeugd = leeftijd tot 18 jaar (tot jaar waarin deelnemer 18 wordt). Indien nodig wordt voor (en door) HCN en MC een eigen jeugd-uitslagenlijst opgesteld op basis van de uitslagen van een wedstrijd. Iemand die jonger dan 18 is maar mee wil doen bij de volwassenen moet dat vooraf aangeven en wordt dan in de volwassenen uitslag opgenomen.